Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

PHAutomobil
Siimtoften 37,
8660 Skanderborg, Danmark
Telefonnummer: +45 30207989
CVR/SE: 37 08 29 96
E-mail: [email protected]

Bank

PHAutomobil har Jyske Bank som hovedbankforbindelse.
Registreringsnummer: 7176
Kontonummer: 1384685

2. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillings tidspunktet, er den gældende pris. Med mindre at der er trykfejl eller andre valutaændringer har begået fejl. Se 3. Køb hos PHAutomobil

3. Køb hos PHAutomobil

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med PHAutomobil, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra PHAutomobil.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos PHAutomobil grossister.

4. Forsendelse og levering

Leveringsmetode og leveringsestimat fremgår af de enkelte produkter.

PHAutomobil bruger PostNord, GLS og DAO Pakkeshop til forsendelse af vores kunders bestillinger.

PHAutomobil levere kun i Danmark (IKKE til Grønland og Færøerne) og kun til fastlandet og brofaste øer.

Du vil i de fleste tilfælde modtage et T&T nummer til at søge din forsendelse. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på Email [email protected]

5. Fragt

PHAutomobil anvender fragt firmaerne PostNord, GLS Express, Bring og Burd til levering i Danmark.

Fragtmetode og estimeret leveringstid fremgår ved bestilling af det enkelte produkt. Udvalget af fragtmetoder og dermed fragtpriser kan derfor variere, da forskellige årsager såsom vægt og varens dimensioner afgør fragt mulighederne.

6. Priser, kontrakter og illustrerende billeder på hjemmesiden

Alle priser er inkl. 25% moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.

Alle kontrakter er indgået på dansk.

Bemærk at der tages forbehold for at billeder, som vises af varen på hjemmesiden, kan afvige fra varens egentlig udseende. Billeder der vises er kun vejledende. Varens egentlig udseende kan derfor godt afvige fra den illustration, der vises på hjemmesiden.

7. Betaling

Mulige betalingsmåder

  • Dankort (0% af købs beløbet)
  • Visa (0% af købs beløbet)
  • MasterCard (0% af købs beløbet)

8. Den 14 dages fortrydelsesret

Du har som forbruger i forbrugerkøb 14-dages fortrydelsesret efter Forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesretten kan ikke gøres gældende af erhvervsdrivende. Fortrydelsesretten gælder kun for aftaler indgået ved fjern salg og gælder ikke på væsker, metervarer og special værktøj der ikke el lagervarer.

Fortrydelsesretten betyder ikke, at du har en ubetinget ret til at få det fulde beløb for varen retur. Hvis varen er blevet håndteret på en sådan måde, at den ikke har nogen værdi, vil du ikke have krav på at få købesummen retur. For at få den fulde købesum retur, må varen kun være brugt i samme grad, som er accepteret inden købet i en almindelig fysisk butik. Før du sender varen retur, skal du derfor gøre dig klart, om en almindelig butik ville acceptere den benyttelse af varen den har været udsat for. Du har altså ret til at se varen an og afprøve visse funktioner. Derimod vil returbeløbet kunne nedsættes, såfremt varen har været brugt i en længerevarende periode eller i det hele taget viser tegn på slid.

Udgifter for forsendelse ved fortrydelse betales af forbrugeren.
Pakker der ikke bliver hentet i pakkeshop, som returneres til PHAutomobil uden vores samtykke, tilbagebetales ikke.

Udnyttelse af fortrydelsesretten

Ønsker du at gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter den dag, du har modtaget varen. Meddelelsen skal gives i form af en utvetydig erklæring på e-mail til [email protected].
Meddelelsen skal indeholdende forbrugerens navn og adresse, ordrenummer, bestillings- og modtager dato samt dags dato. Det er altså ikke nok, at du giver meddelelsen om udnyttelse af fortrydelsesretten over telefon.

Fortrydelsesretten gælder IKKE på olie, væsker, dæk, fælge, klistermærker, metervarer og andre vare som er taget i brug.

Ved returnering af en vare hæfter køber selv for varen, indtil den er i vores hænder.

9. Returadressen er følgende:

PHAutomobil

Siimtoften 37

DK-8660 Skanderborg

Pakken skal mærkes Fortrydelsesret og vedlægges en kopi af købs fakturaen som dokumentation for, at varen er købt hos PHAutomobil. Beløbet returneres via samme betalings form, som du har benyttet til den oprindelige transaktion, medmindre du har accepteret noget andet.

PHAutomobil anbefaler, at varen returneres via PostNord. PostNord standardpriser som normalt max er 500 kr inden for deres volume mæssige forsendelser. Vi anbefaler, at varen sendes som pakkepost med omdeling og T&T nummer.

På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt pakken er leveret til PHAutomobil. Du vil derved have mulighed for at efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

10. Vilkår for tilbagelevering af varen

Udgifterne til tilbagelevering af varen i tilfælde af fortrydelse påhviler dig som forbruger. Eventuelle omkostninger PHAutomobil  måtte pådrage sig ved din nægtelse af varens levering vil blive modregnet i det beløb PHAutomobil  krediterer i forbindelse med varens tilbagelevering til PHAutomobil, ca. 15% af varens pris.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
PHAutomobil
Siimtoften 37,
8660 Skanderborg

11. Fortrydelsesrettens bortfald

For at kunne benytte fortrydelsesretten skal varen være afsendt til PHAutomobil adresse på Siimtoften 37, 8660 Skanderborg, senest 14 dage efter vi har modtaget utvetydig erklæring om, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten.

12. Forbrugerens forpligtelser i tilfælde af udøvelse af fortrydelsesretten

Alle produkter der returneres til PHAutomobil  skal være forsvarligt indpakkede.

Som forbruger bærer du risikoen for varens forringelse eller undergang inden levering til PHAutomobil er sket, og mangelfuld emballering kan medføre, at rettighederne bortfalder.

Hvis du senere fortryder udnyttelse af fortrydelsesretten hæfter du for eventuelle omkostninger PHAutomobil måtte have pådraget sig, herunder undersøgelsesgebyr, returfragt, arbejdstid i forbindelse med undersøgelse af varen og/eller andre omkostninger.

13. Returnering som følge af forkert fakturering og forsendelsesoplysninger

Hvis forkert fakturering eller forsendelse information, hvilket betyder, at leveringen bliver sendt tilbage til os, forbeholder vi os ret til at opkræve kunden 500,- for tilbagesendelses håndtering og omkostninger.

14. Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Skulle varen mod forventning gå i gå i stykker under reklamationsperioden, skal du hurtigst mulig rette henvendelse på e-mail til [email protected]. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, PHAutomobil har stillet i udsigt.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Bemærk, at varer der sendes uden porto, på efterkrav eller uden omdeling, nægtes modtaget af PHAutomobil.

15. Tilbagesendte varer, som ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til PHAutomobil, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. PHAutomobil forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale.

Testgebyret er DKK 250,00 pr. halve time inkl. moms dog max 500 kr inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

16. Elektronik der skal monteres

Bemærkning:
PHAutomobil.dk fralægger sig ethvert ansvar for monteres af produktet på bilen,
også hvis produktet mod forventning ikke virker efter montagen.
Vi tager ikke produkter tilbage, hvis emballagen er brudt !!

17. Persondatapolitik:

Vil du læse vores persondatapolitik, kan du gøre det her.

Handelsbetingelser er opdateret: 21/05/2022.